| Fly | Дата: Чт, 25.11.2010, 07:08 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Гості
| Я є власником квартири в м.Винник що на Винній Горі будує фірма квартал плюс. Є ще тут такі "щасливі" як я? Думаю потрібно обєднатись і штормити цей квартал ..... Лишайте контакти тут
|
| |
| |
| Гість | Дата: Пн, 11.04.2011, 13:42 | Повідомлення # 2 |
|
| якщо ще актуальне питання щодо "штурму" квартал-Плюс - я тільки за! Я також є власником квартири на винній горі! як з вами звязатись, чи є ще такі щасливці, які чекають здачі - "з дня на день"? пишіть! jc.gsk@mail.ru
|
| |
| |
| Гість | Дата: Чт, 16.06.2011, 22:56 | Повідомлення # 3 |
|
| Люди, НЕ КУПЛЯЙТЕ в них квартири!!! Клієнт для них важливий лише в день, коли договір укладається і гроші потрібно проплатити. Потім ти для них ніщо - і для Уварова, і для Нікітчука , і для Горобця, - витирають ноги..
|
| |
| |
| Гість | Дата: Ср, 26.10.2011, 19:55 | Повідомлення # 4 |
|
| Я хотів купити квартиру на винній горі, ще не в збудованому будинку. Що порадите?
|
| |
| |
| Гість | Дата: Вт, 08.11.2011, 01:21 | Повідомлення # 5 |
|
| Я теж хотів там купувати так само вкласти з фундаменту, але нащастя поспілкувався з тамтешніми мешканцями і все стало на свої місця. Більше і ноги моєї там не буде. Такими темпами в Квартал плюс клієнтів взагалі не буде. Планую вкласти в будову у Винниках, що буде будувати ВЕЕМ будсервіс. Якщо цікаво поспілкуватись, мій мейл.: nick_melnik@ukr.net
|
| |
| |
| Гість | Дата: Пт, 02.12.2011, 16:38 | Повідомлення # 6 |
|
| І я є таким же ж щасливчиком Наш будинок здають вже 3 роки з дня на день...... А скільки нервів і грошей витрачено було і ще буде
|
| |
| |
| власник | Дата: Чт, 15.12.2011, 15:05 | Повідомлення # 7 |
|
| Ці виродки фактично грабують нас.Особливо той Чорний Андрій...
|
| |
| |
| Гість | Дата: Пт, 06.01.2012, 19:10 | Повідомлення # 8 |
|
| це аферисти з аферистів, не купляйте у них квартири. Купив а тепер ходжу по зборах і слухаю лапшу Нікітчука. І не відомо чи збудують, козли!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |