Нд, 20.05.2012, 06:26
головна Реєстрація Вхід зворотній зв'язок
Вітаєм Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Реклама On-line » Нерухомість » Квартал плюс
Квартал плюс
FlyДата: Чт, 25.11.2010, 07:08 | Повідомлення # 1
Група: Гості

Я є власником квартири в м.Винник що на Винній Горі будує фірма квартал плюс. Є ще тут такі "щасливі" як я? Думаю потрібно обєднатись і штормити цей квартал .....
Лишайте контакти тут

ГістьДата: Пн, 11.04.2011, 13:42 | Повідомлення # 2

якщо ще актуальне питання щодо "штурму" квартал-Плюс - я тільки за! Я також є власником квартири на винній горі! як з вами звязатись, чи є ще такі щасливці, які чекають здачі - "з дня на день"? пишіть! jc.gsk@mail.ru

ГістьДата: Чт, 16.06.2011, 22:56 | Повідомлення # 3

Люди,
НЕ КУПЛЯЙТЕ в них квартири!!!
Клієнт для них важливий лише в день, коли договір укладається і гроші потрібно проплатити.
Потім ти для них ніщо - і для Уварова, і для Нікітчука , і для Горобця, - витирають ноги..

ГістьДата: Ср, 26.10.2011, 19:55 | Повідомлення # 4

Я хотів купити квартиру на винній горі, ще не в збудованому будинку. Що порадите?

ГістьДата: Вт, 08.11.2011, 01:21 | Повідомлення # 5

Я теж хотів там купувати так само вкласти з фундаменту, але нащастя поспілкувався з тамтешніми мешканцями і все стало на свої місця. Більше і ноги моєї там не буде. Такими темпами в Квартал плюс клієнтів взагалі не буде. Планую вкласти в будову у Винниках, що буде будувати ВЕЕМ будсервіс. Якщо цікаво поспілкуватись, мій мейл.: nick_melnik@ukr.net

ГістьДата: Пт, 02.12.2011, 16:38 | Повідомлення # 6

І я є таким же ж щасливчиком smile Наш будинок здають вже 3 роки з дня на день...... А скільки нервів і грошей витрачено було і ще буде angry

власникДата: Чт, 15.12.2011, 15:05 | Повідомлення # 7

Ці виродки фактично грабують нас.Особливо той Чорний Андрій...

ГістьДата: Пт, 06.01.2012, 19:10 | Повідомлення # 8

це аферисти з аферистів, не купляйте у них квартири. Купив а тепер ходжу по зборах і слухаю лапшу Нікітчука. І не відомо чи збудують, козли!!!!!!!!!!!!!

Форум » Реклама On-line » Нерухомість » Квартал плюс
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Яндекс цитирования Украина онлайн Украинский портАл каталог сайтів Rambler's Top100

Copyright 2010,  "Винники Plus"   Всі права захищені. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. Думка редакцiї може не збiгатися з думкою авторiв.  У разі передруку матеріалів посилання на  "Винники Plus" обов'язкове.  З питань співпраці пишіть нам на e-mail: admin@vinnikiplus.in.ua

Створити сайт безкоштовно